Åhhh, så roligt!

[1225]
Guuuud, vad roligt det var igår! Hade riktigt trevligt!
Först blev det Malin N, sen blev det Sörfors-Jocke på Böleäng, därifrån åkte vi runt 2245, sen blev det Nattis hela kvällen lång, until the bitter end!

Jag hade såå roligt! Det var längesen det var så där roligt ute!

Vet inte om jag träffade drömprinsen, men jag träffade en kille, får väl se vad det leder till, ingenting om jag får tro, men spelar ingen roll, för vet du vad, jag hade roligt ändå! :)

Nu ska jag göra lite mat, ska packa ihop lite saker jag ska ha med mig till Laxbacken, sen åker jag. Hoppas jag tar mig i väg om 1,5-2 timmar.

Måste ju berätta att The Poodles rockar fett! :)

Puss och kram

Drömprinsen

[1448]
Snart är det dags att äta och sen göra mig klar för att gå på Nattis ikväll, jag hoppas det blir trevligt, jag har inga större förväntningar, så det bör bli okej.
Vem vet, jag kanske träffar drömprinsen ikväll, inte för att jag tror det är så troligt, men you never know!

Det bästa är ändå att jag kommer mig in gratis, behöver inte slösa med troligtvis en hundring i inträde, det är råbra!

Nä, ska gå och panta lite flaskor, har tömt under diskbänken.

Puss och kram

PS. Ha en härlig valborg och drick i lagom mängd!

Hungern stillad...

[1651]
Japp, för en halvtimme sen ungefär så fick jag hungern stillad, så nu klarar jag mig ett tag igen. Får se hur länge det blir till nästa gång. *fnissar*
Skönt var det också, as always!

Jag tittar ut genom fönstret, i helgen ska det vara 10 grader varmt och strålande sol, jag kan då inte förstå hur det ska gå till, men jag har inte någon koll på vädrets makter, så vi får väl se.
Det är relativt varmt ute nu, så snön försvinner nog ändå, vilket är bra!

Efter ett "samtal" på msn i måndags kväll så blev jag lite sugen att testa, men frågan är när tiden och möjligheten finns, och hur vi kommer att förhålla oss till varandra efter. Bara vänta och se om det överhuvudtaget blir något av.

Nu är det inget mer jag vill just nu.

Det kommer att bli skönt att gå i säng, renbäddad säng (haft lakanen ute för torkning) och nyduschad senare ikväll! Kommer att sova såå gott!

Puss och kram

Sanndrömmar??

[1253]
Nu har jag i två nätter i rad drömt om killar och att de har blivit mina, är det sanndrömmar?? Men jag tror det inte, men who knows, jag kanske träffar Han imorgon på Nattis.

Nu är det bestämt, jag åker till Stockholm nästa vecka, på torsdag eftermiddag så bär det av med långtradare mot huvudstaden.
När jag åker hem vet jag inte än, men det blir väl någon vecka skulle jag tro jag är borta.

Nu ska jag ta och göra lite mat, hungrig är jag!

Puss och kram

Nu är det klart!

[1300]
Nu är resan till England bokad och klar, jag åker från Umeå den 11 juli och kommer hem den 19 juli, det blev billigast så, det blev bra mycket billigare än att åka tåg!
Jag hoppas bara att mina öron klarar sig, det är det enda jag gruvar mig för, men det kommer ju att gå, även om jag kommer att grina när planet ska landa.
Det finns öronproppar, men jag vet ju inte om de hjälper, ska testa dem för första gången när jag åker ner till Stockholm den 11 juli.

Troligtvis blir det resa till Stockholm nästa vecka, men då åker jag gratis ner. :)

Har du några planer för valborg?
Jag åker hem på söndag, ska fira i Rickleå på föreningshuset. På lördag är det utgång, just nu känner jag inte alls för det, men det brukar ge med sig.

Har varit hemma i Laxbacken i två dagar, åkte hem i tisdags, skrev på lite papper för det nya jobbet, sen blev det kalas hos Maj, senare på eftermiddagen så fixade jag med sommardäcken, skönt att ha det gjort. Senare på kvällen åkte jag och hälsade på pappa.

Igår var jag upp till pappa också, innan jag åkte tillbaka till stan, vi tog en promenad på samhället, pappa tyckte det var skönt, och det var ju det som var huvudsaken.

Regnet som ska falla idag har jag inte sett något av, men det kanske kommer.

Ska ringa till mamma nu, sen har jag nog tänkt skriva ett mail och ringa lite samtal.

Puss och kram

Det är förvirrande!

[2336]
Ja, det är lite förvirrande att vara jag just nu.
Vad vill jag med mitt liv? Det borde ju vara jag som har svaret till den frågan, men nä, jag vet inte... Klart jag vet på ett ungefär, men hur ska jag bära mig åt?
Det kommer upp en fundering, skulle det bli bättre om jag hade pengar?
En fråga som jag inte kommer att få svar på.

Jag borde gå i säng, ska upp imorgon, inte speciellt tidigt, men ändå.

Ska hem imorgon, skriva på papper på det nya jobbet och sen gratta Maj hemma i Laxbacken.

Har nog bestämt mig för att flyga ner till Stockholm före och efter England, tåget kostar 700 enkel väg för en liggplats, bussen passar inte så bra, så då finns det bara ett alternativ, och det är flyg, om ingen ska åka bil till/från Stockholm i den svängen.
Men det får nog bli flyg, även om jag gruvar mig för mina öron, men det ordnar sig väl.

Ska lägga mig i en renbäddad säng, härligt!

Puss och kram

Äntligen!

[2322]
Idag på förmiddagen så fick jag besked, den 18 maj börjar jag sälja sprit/alkohol på systemet i Robertsfors. Roligt att få börja göra något, nackdelen är väl att det är i Robertsfors, men det är ju sommar så det ska funka att pendla, sen kan jag ju sova hemma i Laxbacken en del nätter.

Idag så satte jag mig på cykeln för första gången det här året, och redan nu kan jag känna hur ont i rumpan jag kommer att ha imorgon.

Vårkänslorna sprudlar, solen skiner och det är nästan 10 grader varmt ute, härligt!

Imorgon blir det troligtvis att gratta Jenny på födelsedagen, annars inget planerat, har ju inte så mycket pengar att planera för heller så...

Har ändå tänkt åka ner till Stockholm innan jag börjar jobba, hoppas det ordnar sig, brukar göra det.

Ha en härlig helg med mycket sol!

Puss och kram

Lossnar det nu??

[1119]
Jag satt och gjorde min aktivitetsplan, dagens göromål var att ringa på Systembolaget i Robertsfors för att höra hur det gick med rekryteringen till jobbet de hade ute, men jag hann inte, de hann före!
Imorgon klockan 11, ska jag vara där för intervju, det rör sig om ett sommarjobb, några dagar i veckan, bättre än ingenting, och dessutom får jag ju erfarenhet!
Nu ska jag inte hoppas för mycket, men det är ju klart att jag hoppas!

Igårhade jag en seg dag, men kvällen blev desto trevligare!
Jag satt och såg Pretty Woman när Lisa ringde, hon hade haft en intressant upplevelse, vad som hände, my lips are sealed.
Men jag erbjöd mig att skjutsa hem henne, och då sa hon att jag kunde hänga med henne och Karin, så blev det, jag kom hem strax efter 23.
Vi såg BB (brukar aldrig se det), det följdes av Gilmore Girls och sen Grey´s anatomy (inget jag ser heller), efter det blev det hemfärd.

Idag skiner solen, just nu i alla fall. Promenad kanske... Det skulle vara skönt att vara ute i solen, vi får se...

Puss och kram

Hur ska man bete sig?

[1429]
Hur vet man hur man ska bete sig, ska man vara lite svårfångad eller påflugen?
Men det är klart, den gyllene medelvägen är väl lagom, men hur vet man vad det är?
Ska det gå en viss tid, eller?
Nåja, det inte lönt att ödsla energi på det, finns annat att slösa tid och energi på.

Sista dagen på påsken, imorgon är det vanlig vardag, utom för de som har påsklov, jag vill också gå i skola, men bara när det är lov förstås.

Jag trodde det var något särskilt jag ville, men tydligen inte.

Puss och kram

Lyckorus

[2259]
Idag hade jag ett litet lyckorus, varför? SOLEN lyste! :)
Men redan imorgon ska det visst vara regn igen, men några timmar så lyste solen i alla fall.

Har duschat ikväll och ska krypa ner i sängen snart har jag tänkt, ska bli skönt.

Puss och kram

De må ha nått elitserien, men inte i det här fallet

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,810285,00.html

Blev nästan kär!

[2019]
Jag blev nästan kär i afton, varför? Solen visade sig genom ett tunt lager moln, det kändes såå härligt att få se några solstrålar, det var ett tag sen sist.
Hoppas den kommer och visar sig mer snart, jag är i behov av solens strålar!

Vad har jag gjort idag då?
Vaknade strax efter 09, satte igång en maskin tvätt, låg i sängen och läste VK, lyssnade samtidigt på Ring så spelar vi.
Började lyssna på Melodikrysset, men oj, det var ingenting, nästan, jag kunde där, så jag fortsatte att läsa Mias hemlighet, läste ut den.
Strax efter 11 ringde mamma, allt var bra, de skulle eventuellt till tant Hulda idag, mamma visste inte hur det skulle bli, eftersom Marina hade blivit förkyld.

Jag fortsatte och såg Lilla huset på prärien, efter det var slut så tog jag bilen på stan, fick stå gratis på Jans jobb, alltid bra.
Lämnade tillbaka påskägg på Lagerhaus, handlade lite påskmust på ICA, sen åkte jag hem.

Väl hemma så såg jag Coyote Ugly, den är väl rätt okej.

Sen har jag inte gjort så mycket. Mycket svammel så jag slutar.

Puss och kram

Varning för snöras!

[2258]
Nu rasar det från taket och jag kan hoppa upp en bit från stolen när jag hör raset, men än har det inte hänt någon olycka. *s*

Det är sjöar och otroliga snömängder här, men jag hoppas att det är övergående, snart ska det väl ändå försvinna?!

Imorgon, lördag, har jag tänkt mig ner på stan för att lämna tillbaka ett påskägg jag köpte, men jag hade inget behov av det, så jag sparar 20 kronor.

Jag har nyss duschat, har också renbäddat i sängen, ska bli såå skönt att lägga sig där. Enda som saknas är en pojke att kramas med... Någon som anmäler sig frivilligt?? =)

Är lite sugen på att gå ut imorgon, men jag får ingen med mig, sen har jag inte några pengar heller, så jag får roa mig här hemma i stället. Hade funderingar att hyra lite filmer, men det kostar det också, tyvärr, får se lite filmer som jag har här hemma i stället.

Började se Lilla huset på prärien idag, men det var ju inte den som jag var van och se, men jag vill nog se fortsättningen ändå.

Nu ska jag gå i säng, håller på att läsa Mias hemlighet, fortsättning på Gömda och Asyl, det är nästan så jag inte kan lägga i från mig den.

Puss och kram

Vill du hålla mig i handen när jag springer vägen fram
Vill du vara den som vaggar som tar mig i sin famn
Vill du vara den allra vackraste i världen för mig, då sviker jag aldrig dig

Text: Magnus Hansson

PT, ja, tack!

[2125]
Jag har sett på Du är vad du äter på TV3, det ser rätt lätt ut på TV, men om man dessutom får en PT (personlig tränare) så går det säkerligen ännu lättare!

Vad har jag gjort idag? Jag var på AF imorse, gjorde lite ärenden, sen har jag inte gjort så mycket idag. Har inga planer imorgon, det är middag i Laxbacken imorgon, när jag pratade med Marina idag så nämnde hon den, men inget mer, när jag talade med mamma senare på eftermiddagen så bjöd hon mig, men jag vet inte, kommer nog inte att åka hem.

Nu är jag i en negativ spiral igen, vill inte det! Det är inte alls roligt.

Imorgon har jag nog tänkt ta tag i städning av lägenheten, det behövs.

Nä, det är inget mer jag vill skriva.

Puss och kram

PS. Hoppas du får en trevlig påskhelg!

Vår??

[1739]
Kan jag kalla det vår idag? Kanske, det är då det närmaste vår som varit de senaste dagarna i alla fall.

Det blev ingen barnvakt idag, men imorgon, måste säga att det är riktigt skönt att det inte blev av idag, känner mig otroligt trött.

Har varit på kurs idag på TRR (Trygghetsrådet), kursen handlade om kompetensinventering, rätt intressant, att ta reda på vad jag har för kompetens.
Idag har de andra i gruppen fått spåna vad jag ska ska pyssla med i framtiden, lärare, massör, bilskolelärare, inom resebranschen, på Filmstaden och Astoria (fd Royal), tårtdesigner, inom Securitas och många fler, men det här var lite av det som kom som förslag, rätt intressant.

Har problem med mina patroner, vilket gissel! RIngde Lexmark, de godkände inte kopior, och de tyckte inte om de från inkclub, gissa vad jag har i min skrivare nu? Precis, kopior från inkclub... *suckar*
Men jag hoppas det löser sig!

Det verkar inte bli något Lide i påsk, tråkigt, men det är påsksmällar jag får ta, kanske blir det att åka till Laxbacken, men jag känner inte för det heller. Guuud, så tråkigt när jag inte kan hitta på något!
Jan erbjöd att jag kunde få åka med honom och Annika, men nä, det känns inte lockande heller, nåja, det brukar lösa sig på något sätt.
Får väl åka ner på Videoteket och hyra en massa filmer annars.

Vet inte vad jag ska hitta på för middag idag heller, något blir det väl, hoppas jag.

Nu svamlar jag alldeles otroligt, bäst jag slutar!

Puss och kram

Nu är det slut!

[1403]
Slut med vad frågar du dig kanske? Det är slut med killar, de är bara dumma, i alla fall mot mig. Och hur har jag kommit fram till det? Jo, jag ska  berätta det här nedan.
Har pratat om en del av de här "fallen"  i tidigare bloggar, men det kommer igen.

1. En kille frågar om en date, men sen då? Det har gått ett halvår sen han frågade...
2. En annan kille säger att han ska ringa upp, jag ringde till honom först, det var 4 veckor sen...
3. Den tredje killen tar mitt nummer. Har inte hört av honom på två veckor, tar man ett nummer är det inte meningen att man har tänkt använda det då, eller?
4. Den fjärde killen, jag ger honom mitt nummer, skriver till honom på msn att han inte behöver inte ringa, men skicka gärna ett sms, det kunde han göra, hmm, det har gått ett flertal dagar, och har inte hört ett ljud, har skickat mail och skrivit till honom på msn, men han svarar inte på det heller...

Det sista fallet kan vara tveksamt, men de tre övriga tycker jag är solklara fall på att det är slut på killar för en tid för min del, de lyckas bara trycka ner mig i skoskaftet och det klarar jag så bra utan (kan lyckas ganska bra med själv ibland, så jag behöver ingen fler som gör det).

idag har jag varit och hjälpt Jan (bror) på jobbet, var där från ca 09 till 1130, sen bjöd han på lunch på Eurasia, tog bussen hem direkt efter det.
Väl hemma så såg jag på Hem till gården som jag spelat in, har strax tänkt ställa mig och diska.

Imorgon ska jag nog vara barnvakt till Levina, Jan hade någon kurs på kvällen. Får se om Levina kommer hit eller om jag åker dit.

Nu är det slut för den här gången.

Puss och kram

Ge dig nu! (uppdaterad)

[1116]
Alltså nu är jag lite less, det kommer nederbörd från himlen idag också! Även om det är någon blandning av regn och snö, men jag vill ha sol!

Nog tjatat om vädret! Ska berätta lite vad jag har gjort och vad har jag tänkt göra.

Igår blev det mer handboll än vad jag tänkt, men det är ju bara roligt. Var på Sporthallen från 1230 till ca 17, sen blev det hem i en hast och göra mig klar för utgång. Var riktigt sugen, synd bara att Emma inte var lika sugen, men vi hade roligt ändå.
Kom på Nattis vid 22-tiden, behövde bara betala 50 kronor (sparar varenda krona, nästan), blev kvar till någonstans mellan 0130 och 0200.
Träffade ganska mycket folk, på det hela taget, det var en riktigt bra kväll! :)

Nu idag ska jag på bio, Pingvinresan, vann en Oscar för bästa dokumentär, det är den enda planen jag har för idag.

Imorgon ska jag hjälpa brorsan på hans jobb några timmar på förmiddagen, som tack skulle jag bli bjuden på lunch. :)

Har inget mer intressant att berätta, så jag säger over and out för den här gången.

Puss och kram

[2033]
Jag var på bio i eftermiddag, Pingvinresan, den var intressant, så jag blir så arg på mig själv att jag blev så trött. Jag höll på somna flera gånger. Det kan vara så att jag inte sov tillräckligt länge idag, vaknade strax före 09 idag, traktorn var här och då gick jag ut för att flytta på bilen, sen blev det inte mer sömn, tror det blev runt 5 timmars sömn, inte riktigt tillräckligt.
Ikväll har jag tänkt gå i säng i bra tid, ska vara nere på stan på brorsans jobb runt 09.

Jag som trodde jag hade något att berätta, men tydligen har jag inte haft så intressant dag, men det har ju varit söndag också.

På onsdag kommer nog Emma och jag gå till Polisen och fixa med pass, ska ju till England! :) Hoppas det blir roligt!

På fredag är det röd dag, får se om det blir något i påsk, om vi (några från familjen) åker till Lide (Höga kusten) och hälsar på.

Nu är det slut!

Puss och kram

Sluta snöa!

[2141]
Det är fredagkväll, och jag borde väl egentligen stå och diska, men jag kan ju göra annat. =)
Hur kommer det sig att det inte brukar vara något bra på fredag- och lördagkvällar? Är det meningen att man ska göra något annat då, eller vad?
Eftersom det inte är något bra på tv, så har jag tänkt se slutet på filmen jag påbörjade idag, Härifrån till Kim.

Annars då? Ja, det snöar, tror det har gjort det i tre dagar nu, så därför får det sluta NU. Det har ju snöat lika mycket nu på sammanlagt några dagar som det har gjort på hela vintern, och nu ska det ju vara vår.

Hade tänkt mig på bio imorgon, men jag tror det blir på söndag, jag har tänkt se Pingvinresan. Den fick en Oscar för bästa dokumentär.

Jag vill ut imorgon, men jag vet inte om jag får med mig Emma, hon har varit sjuk i veckan, så hon skulle känna efter imorgon. Jag skulle tro att det inte blir något, tyvärr.
Men det är bara och vänta och se.

Nä, nu är det inget intressant jag skriver så därför är det thank you and goodbye som gäller!

Puss och kram

Snön faller (uppdaterad)

[1729]
Idag faller snön också, även om det är betydligt mindre än igår. Men jag vill att det ska sluta snöa, vill ju att den ska försvinna.

Tog en promenad till Obs (Coop Forum) idag, handlade lite och var in på bolaget, köpte en vinflaska och lite cider, ska eventuellt ut i helgen. Ska höra med Emma om vi ska ut, även om vi inte tar oss in gratis, även om det är en aning dyrt, 120 kronor inklusive garderob. Tror att det kan vara gratis innan 22, men det är lite väl tidigt att gå ut, men vi får se vad som händer på lördag.
Det är inte gratis, men halva priset, 50 kronor.

Nu ska jag ta och avsluta här och steka upp lite pannkaka till middag, gott!

Puss och kram

[2306]
Funkar det här, att fortsätta skriva på ett redan publicerat inlägg? Jag testar och ser vad som händer.

Jag har tänkt gå i säng snart.
Planen för morgondagen är att gå upp runt 0730, kanske hinna duscha innan jag ska lyssna på P4 för att se om jag kommer med i en tävling, hinner jag inte duscha så gör jag det efteråt, jag hinner ändå, ska ta bussen ner på stan strax före 09 för att vara på Arbetsförmedlingen 0930 för ett basinformationsmöte, efter det så ska jag göra ett besök på TRR för att se om mina papper till kompetensinventeringskursen har kommit tillbaka, som jag har skickat ut till olika personer för att fylla i.

Hmm, vill jag något mer? Jag tror inte det faktiskt.

Innan jag börjar svamla för mycket så skriver jag

Puss och kram

Snön faller

[1027]
Idag när jag vaknade så vaknade jag till snöfall, jag vill inte ha mer snö! Det är ju meningen att den ska försvinna nu och inte att det ska komma mer.

Det är ofta jag lyssnar på Lars Winnerbäck, jag vet inte vad som gör att hans musik tilltalar mig, men något är det.
Jag vann för en tid sen Lisa Ekdals nya skiva, Pärlor av glas, har för mig att LW har producerat den, men du får rätta mig om jag har fel, också upplysa mig om jag har rätt!

Vad bjuder den här onsdagen på då?

Håller på att tvätta en maskin, och det blir minst en till.
Har tänkt posta lite grejs, lite ansökningar bland annat.
Gå på Obs, förlåt, Coop Forum, och köpa Aftonbladets TV-tidning, hoppas det fortfarande går att köpa bara den, annars får jag offra ett pling och åka ner på stan.

I helgen blir det eventuellt utgång, Emma var på, så jag hoppas jag kan fixa gratis inträde på Nattis. Hoppas att träffa på en viss person där... *ler finurligt*

Nä, ska ta och skriva två ansökningar nu, jag vill ha ett jobb, NU! Är det ingen där ute som kan hjälpa mig???

Jag trodde det var mer jag ville skriva om, men inte än i alla fall, får se om det händer något spännande senare idag som är värt att berätta om.

Jag längtar tills dess att snön börjar försvinna på allvar och att vi kan kalla det vår.

Såg faktiskt ett litet vårtecken igår på stan.
Utanför Dressmann på Rådhustorget så stod det flera stycken och njöt av solen, det såg härligt ut!

Puss och kram

Killar, vad rör sig i deras huvud??

[1030]
Ja, vad rör sig i killar huvuden egentligen? Jag skulle vilja vara där och luska ut vad som händer i olika situationer, när de säger en sak och sen händer det ingenting. Ska ge några exempel.

Han säger att han ska ringa upp, det går flera veckor och han ringer inte, vi har inget på G eller något sådant, utan vi är bekanta.

Han får mitt nummer och verkar inte använda det, what´s up with that?? Om jag tar ett nummer är det inte liksom meningen att använda det då, eller??

Sen så fick jag fråga om en date för ett tag sen, men vad som hände med det har jag ingen aning om, han verkar inte vara speciellt intresserad, men varför frågar han då??

Nu är det väl så att killar funderar vad som rör sig i tjejers huvuden, jag vet bara vad som rör sig i mitt... Jag kan ju skriva om de scenarion som jag beskrivit ovan,
Har jag lovat att jag ska ringa, så gör jag det.
Har jag frågat om ett nummer så använder jag det, även om jag inte ringer så skickar jag ett sms, om det är ett mobilnummer.
Frågar jag om en date, så tar jag tag i det, bestämmer en dag, kanske inte på en gång jag frågar, men återkommer i ärendet senare.

Nä, nu är det dags att ta tag i dagen!

Puss och kram

Brokeback mountain

[1427]
Det är söndageftermiddag och ut stereon strömmar Lars Winnerbäcks nya skiva, längtar till i sommar när han ska vara på Nydala, hoppas det blir uppehåll den 20 juli så vi inte behöver stå i regnkläder.

Igår var det den 1 april, blev du lurad? Vad jag vet så blev jag inte lurad, men det kan ju ha varit något i tidningen eller på radion som var lurendrejeri.

Igår eftermiddag begav jag mig ner på stan för att gå på bio, Brokeback mountain, den var okej, men mer än så var det ändå inte.
Jag var och såg Crash för ett tag sen, den var ju bra mycket bättre, ska jag tipsa så tycker jag att du ska gå och se Crash i stället för Brockback mountain.

Efter bion blev det en promenad på Great Eastern där tre kompisar, Emma, Jenny och Lena, satt och väntade på mig. Vi skulle käka lite, det var ganska gott, tog tandoori kyckling, men det smakade inte så himla mycket.
Därefter blev det besök på News och sen testade vi den nya puben som öppnat i Blå Avenys gamla lokaler.
Vi fick bord på en gång, men jag gissar att snart är det svårt att få tag i bord även där, en av de bästa sakerna är att det är gratis inträde.
Jag skulle ju inte nekat till att gå på Nattis, men Jenny ville inte gå dit, sen är det ju dyrt, 100 kronor i inträde och en tjuga i garderoben.

Men det blev en lagom kväll, Emma och jag tog bussen hem 00.25.

Mår fint idag, men jag började för ett tag sen började jag känna av huvudvärk och magont, magen har naturliga orsaker, men vad huvudvärken beror på vet jag inte.
Har tagit en tablett, så jag hoppas det går över snart, har tänkt lägga mig och vila på soffan en stund.

Idag är våren tillbaka litegrann, det droppar lite från taken och solen lyser, men tyvärr blåser det lite för kallt, men jag hoppas innerligt att det inte kommer mer snö, utan att den försvinner hädanefter.

Mitt första inlägg här på blogg.se, ska bli spännande och se om det blir några reaktioner eller om jag bara skriver för mig själv.

Puss och kram