Mitt horoskop för augusti

[2253]
Jag fyller år imorgon, 1 augusti, så jag är lejon, men jag tycker att kräftan passar bättre in, ibland... :)

KRÄFTAN
De första två veckorna blir riktigt passionerade. Har du ingen särskild kärlek i ditt liv så finns det flera intressanta alternativ. Under alla omständigheter avslutas sommaren med både erotik och spänning. Efter ett par riktigt heta veckor sänker du tempot lite, och det beror på att du vill samla dig en aning inför hösten. Hitta vardagen, och om du har ett nytt förhållande också diskutera sådana saker som bostadsförhållanden och rutiner. Du vill inte bara leka utan också skapa en seriös höst.
Bästa chansen: Oxe, Tvilling, Jungfru, Våg, Fisk
Bästa stället: Överallt
Bästa datumen: 19-20/8

LEJONET
Först kommer ett par stillsamma veckor och sedan händer allt på en gång. När sommaren så smått går mot höst sätter du fart på allvar, och ditt liv blir en enda röra av passion, äventyr och snabba beslut. Om du sedan satsar på kärleken eller hellre gör en spännande resa blir helt och hållet ditt val. Innehållsrika veckor blir det i varje fall, och eftersom du har tur i kärlek och är sällsynt charmig blir det ingen brist på romantik om du inte medvetet föredrar att satsa på andra saker.
Bästa chansen: Tvilling, Lejon, Jungfru, Våg, Vattuman
Bästa stället: Överallt
Bästa datumen: 21-22/8

Jobbat idag, det har gått ganska bra, skönt att vara ledig imorgon, ska på Nefertiti imorgon och gå på behandling, som jag fick ifjol när jag fyllde år.
En topp till tå-behandling, ca 1 tim 20 min, kort massage av kroppen, inbäddning i värmefilt, lätt ansiktsbehandling, rengöring, peeling, massage, mask, vårdande creme, det är okej om du blir avundsjuk, jag ska njuta! :)

Nä, nu ska jag göra mig klar för sängen!

Puss och kram

Drömmar

[2004]
Jag hade världens, eller kanske inte världens, men den var konstig i alla fall, drömmen jag hade i natt. Drömde om att jag var på en filmvisning, kan ha varit på en båt först, men jag gick i alla fall bredvid en gammal klasskompis, Tobias, jag vet att jag tänkte att jag gick nära honom, och helt plötsligt så tog han min hand, vi gick till en filmvisning, det var en massa olika filmer som visades, det var en jättestor aula. Vi satte oss ner, helt plötsligt var det hångel... =)

Nu var det helt plötsligt en annan gammal klasskompis, Marcus A, som var med i drömmen, om det var samma typ av dröm vet jag inte, men jag tror vi var på samma filmvisning.

Jag tror det är det jag saknar i mitt liv just nu, och saknar för det mesta, känslan av närhet och ömhet... Har inte varit på mitt bästa ställe de senaste dagarna, och vet inte vad det var just igår som gjorde att jag kom på ett litet sämre ställe än tidigare, vet inte vad som skulle kunna göra det bättre, får vänta och se vad som händer.

Vad händer ikväll, inget särskilt, ska snart hoppa i duschen, klockan 21 ska jag se Vit oleander på femman, sen blir det att sova i renbäddad säng, lakanen är tvättade idag och torkade ute, härligt! Lite tråkigt att somna själv...

Hade en liten fantasi i morse, jag var inte ensam i sängen... Det var härligt att ha den fantasin... *ler* Undrar om den kommer att upplevas...?

Puss och kram

Efterlsyning: ENERGI

[1135]
Jag kände mig ganska pigg för en stund sen, men nu känner jag mig trött igen, vet inte om det är något i kroppen som vill ut, typ förkylning eller så, får väl se när jag slutar jobba hur sjuk jag blir.

Jag satte om de där blommorna jag skrev om i förra inlägget, det blev fyra sammanlagt. Kände mig duktig efter det. :)

Håller på att tvätta min tredje maskin idag, men sen får jag se om jag tvättar mer, jag får se.

Det har varit några händelserika dagar, började i torsdags, jag hann inte mer än till Robertsfors så ringde butiken på Ersboda och frågade om någon kunde komma och jobba, det blev jag, så det var bara att sätta sig i bilen och åka in till Umeå igen.
Det gick rätt bra att jobba, drömde och sov oroligt natten till fredag, då skulle jag jobba i Robertsfors. Det var en vanlig morgon till några  minuter innan vi skulle öppna, kassaskåpet hade gått i baklås, det blev en kaosartad dag, även lördagen, men Elin och jag fixade biffen!
Är ganska så stolt över oss! :)

Jag hoppas att det blir lugnare imorgon.

På tisdag är jag ledig, min födelsedag, ska gå på Nerfertiti och nyttja mitt presentkort som jag fick ifjol på min födelsedag, ska bli såå skönt!
Hoppas bara att den mensen har lugnat ner sig tills dess, så jag känner mig lite piggare och fräschare.

Sen blir det jobb resten av veckan, onsdag till lördag. Elin sa att hon gärna kunde jobba någon lördag, hon kanske vill jobba någon lördag när jag ska jobba... =)

Imorgon är det sista dagen på juli, tänk vad sommaren går fort, och var har den tagit vägen?? Men så här är det väl varje år, man tycker i maj/juni att nu är hela sommaren kvar och wosch så är det augusti, även om det är ganska mycket kvar, men ändå, det säger väl bara pang så är det julafton!

Rubriken: Jag vill ha energi för att städa här hemma, men det kanske kommer, hoppas jag...

Nu ska jag fika lite!

Puss och kram

Liten rapportering!

[1434]
Har nu varit hemma sen onsdag morgon, planet landade 0925 på Alviks flygplats.
Resan till England var bara bra, hade gärna stannat kvar några dagar till, men samtidigt har jag fått veta att det har varit ordentligt varmt där, närmare 38 grader, lite väl varmt.
Vi hade perfekt väder, mellan 25-30, varje dag, solen sken på oss, jag som förknippar England med regn, tji fick jag.

Blev i Stockholm en dag när jag kom hem från England, gjorde inte många knop under den dagen, tog det bara lugnt.

Har jobbat två dagar, fredag och lördag, veckan som börjar imorgon jobbar jag torsdag-lördag, sen blir det mer och mer under augusti, typ mest varenda lördag, hade jag vetat det tidigare hade jag inte ställt upp så mycket på de lördagar som varit, sen jag bröjade den 18 maj har jag sammanlagt varit ledig 3 lördagar, har tagit på mig extra, i och för sig så visar det sig på lönen, men det känns i kroppen också. Nåja, får ju erfarenhet också...

Lars Winnerbäck var på Nydala i torsdags, vilken härlig stämning det var, enda nackdelen var att det var lite kallt, ett par vantar hade inte varit dumt... Var kall om näsan också.

Idag har jag tänkt sätta om två blommor, eventullt tre, får se hur det går med det...

Puss och kram

Om några timmar bär det av! (uppdaterad)

[1317]
Om några timmar kommer storebror Jan och hämtar mig för att skjutsa mig på flyget, åker till Stockholm och imorgon förmiddag åker jag till England.

Väskan är packad, eller väskorna är packade, det blev ju mer än en förstås, och alldeles säkert alldeles för mycket med mig, men det är jag som ska bära på det.

Min nagelfil tappade jag ner i golvet så den gick i några bitar, den är gjord av glas, lite irriterande, hoppas att de ringer från Face och säger att de har en, då åker jag ner och köper en, så jag har en.

Känner mig lite trött, men jag får inte lägga mig för att vila.

Måste ringa moster Karin också, så det inte är några missuppfattningar.

Nu var det inget mer, får se om jag hittar någon dator med internet, så jag kan avlägga en snabb hälsning, annars så skriver jag när jag kommer hem.

Puss och kram

[1322]
Läste på aftonbladet.se om att James Blunt har en ny tjej, och hennes ex omkom i tsunami-katastrofen, och när jag läste om den så kom jag på att jag drömde ju att jag var i Thailand i natt, det var rester av tsunamin, eller om det var någon ny på g, men det var mycket vatten, även om det helt plötsligt var borta, men drömmar är ju bra konstiga.

Med mig i drömmen i Thailand var en kille som gick parallellklass med mig i Robertsfors, undrar just var han kom ifrån.

Nu ska jag göra sista rycket! Måste göra ordning fötterna också. :)

Puss och kram

Lite resfeber...

[1140]
Det är söndag idag, Tyskland vann över Portugal igår, äsch, jag hejade på ju på Portugal, men nu hoppas jag på Italien ikväll.

Det är tvättdag idag, måste börja packa inför Englandsresan, på tisdag åker jag till Stockholm och på tisdag klockan 1110 går planet till London, Heathrow. Sen bär det av till Havant, Portsmouth, med buss.

Har lite resfeber, eller?? Nä, jag tror inte det, gissar att det är mest att jag är orolig om pengarna ska räcka, om jag tagit med rätt kläder, och framförallt, kommer jag ha ont i öronen? Kommer öronpropparna jag ska prova funka??

På lördag, 15 juli, så är det bröllop, och den 17 juli åker vi hem till Svedala. Själv blir jag kvar i Stockholm någon extra dag.

Har jobbat torsdag, fredag och lördag, ska jobba imorgon också.

Jag somnade med boken igår kväll, sov med boken i sängen och lampan tänd i ungefär 4,5 timme innan jag vaknade till, då la jag bort boken och släckte lampan, somnade om lika fort som jag vaknat.

Ska ta boken och lägga mig ute i skuggan, i solen blir det alldeles för varmt.

Ha det gott!

Puss och kram