Så var det gjort

[1417]
Jag har varit och röstat idag, gick på biblioteket och gjorde bort det.
Nu ska jag diska klart och sen hoppa i duschen, om någon timme är det dags att bege sig av och hämta Pontus och Levina.

Städningen är i det stora hela gjord, ska plocka lite mer och sen är det dammsugning och torkning av golv som fattas, just ja, toaletten också...
Tänk att det ska vara så tråkigt att städa...

Dags att sätta fart!

Puss och kram

Läste några smultron

[1757]
Jag läste några smultron och började sakna...
Tänk vad en människa kan göra märken i själen och hjärtat...
Han ville inte vara kvar i mitt liv, hans val, inte mitt, ibland är jag nere att han inte ville det, men vad kan jag göra, jag kan inte tvinga någon att göra något de inte vill, så han fick försvinna, även om jag kan sakna honom ibland...
Saknar hans ord, hans kloka ord...

Borde väl inte, men jag tänker ibland tillbaka på våra nattliga "samtal" vi hade, vi kunde "prata" i timmar, han gjorde mig hel på ett sätt jag inte upplevt varken före eller efter, men jag tror att han är en sån person.
Jag vill poängtera att jag var inte kär i honom, vad han kände har jag ingen aning om. Även om jag ibland skulle vilja veta, men ändå inte...

Ska försöka skaka av mig saknaden...

Puss och kram

Äntligen?

[1720]
Jag skrev för några dagar sen att jag raderat ut några nummer från min telefonbok på mobilen, vet inte om personerna i fråga läser den här bloggen, men de kanske läser och tänker:
- Hoppas det är mitt nummer hon raderat! Skönt att slippa henne!

Är det så, så får det väl vara så då, ärligt så bryr jag mig inte, varför slösa energi på såna människor, då tillför de ju inte mitt liv speciellt mycket, så då är det lika bra att de håller sig utanför.

Någon energi har jag inte fått, lite kanske, har gått med lite grejer till förrådet, men oj oj, det är mycket kvar än, jag skulle vilja få ett rensar-il, att kunna gå på med en massa saker på Myrorna eller något liknande.

Läste i nyaste numret av Glamour att Tomas Bodström (äntligen en snygg minister!) brukar rensa garderoben vid jul, och det han inte använt under året som gått, får lämna garderoben.
Det borde jag också göra...

Nu har det börjat regna här, hösten närmar sig!

Puss och kram

What can I do?

[1433]
What can I do to make you love me
What can I do to make you care
What can I say to make you feel this
What can I do to get you there

Hörde låten på radion idag...

Vet inte vem jag tänker på, men någon är det kanske, jag vet inte.
Livet är för komplicerat för att fundera på det just nu.

Ska få främmande på fredag, och jag måste städa, men var ska energin komma ifrån, när jag körde från Laxbacken och hem till mig här i stan, så hade jag världens energi, men så klev jag innanför dörren till lägenheten och den är som bortblåst! Varför??
Kommer det att komma energi?
Jag borde börja, för på onsdag ska jag vara barnvakt på eftermiddag/kvällen, så det är två hela dagar jag har på mig att städa... Nåja, jag får göra mitt bästa, huvudsaken jag har plockat bort det värsta, låtit dammsugaren göra sitt jobb och torkat golven, då  har jag gjort mitt bästa i alla fall, jag får se vad jag får för energi.

Var till Robertfors idag, på medarbetarsamtal, det gick bra, fick bara beröm. :)
Efter det åkte jag till Laxbacken till mamma, orkade inte åka till pappa.
Med från Laxbacken fick jag några lösa blommor, som nu står på köksbordet.

Vill ha energi!! Give me some!!

Puss och kram

Nu är det slut

[1153]
Varför är det lönt att lägga ner en massa energi på något som inte tillför mig något?? Så därför är det slut med det, har raderat två nummer från mobilen, för mitt eget bästa, nu är det slut!

Det blev utgång igår, tog bussen som gick 2230, kom ner på stan strax före 23, Åsa och Nina satt på Bishops, ute, det gick bra ett tag, men sen blev det småkallt och vi gick in, blev kvar där tills det stängde. Hade en trevlig kväll, och det var ett tag sen jag var ut.
Jag drack en öl ute, ja, du läste rätt, öl, tillhör inte vanligheterna, men det blev en Miller, men oooops, den var inte billig... 46 kronor!! Men det var det enda jag köpte, drack ingenting efter midnatt, så jag mår inte alls dåligt idag, är bara lite seg, som jag brukar vara.

Marina ringde i förmiddags och frågade om jag ville följa med på Tullgården i Ratan, visst det kunde jag göra, men som vanligt, hon hade ju inte kollat om det var öppet... Så jag tänkte att det är bäst att kolla, och det var ju stängt, så det blir att stanna kvar i stan, vilket blir skönt, blir kanske något gjort då.
Tvättmaskinen går just nu, så det blir väl någon maskin till innan dagen är över.

Borde kanske få något i magen, får se vad jag hittar på.

Jag kanske skulle ta en promenad... Men jag har ju inget att lyssna på. *suck*

Ha en härlig söndag! Njut av solen om du kan!

Puss och kram

Snart september

[1939]
Just precis nu, blev jag riktigt trött, har suttit med räkningarna, och bara det gör ju att man blir trött, det är ett evigt pusslande. Men det verkar som om det går ihop, just så pass även den här månaden, men det är inte mycket pengar över.

Angående min förra blogg, det var en som skrev att det var som jag trodde, att i dagens samhälle trivs många bra som singel och sex söker de hos en kk för att inte behöva blanda in känslor, men varför är det på så sätt? Så besvärligt är det väl ändå inte att vara kär, att ha en partner...

Jag har jobbat torsdag, fredag och idag, lördag, idag gjorde jag även min sista dag. Men jag kommer väl att bli inkallad någon gång framöver, gissar jag.

På måndag ska jag dit igen för att göra ett MAS, medarbetarsamtal, jag får dessutom betalt, det är bara synd att han inte hade planerat in det en dag när jag liks jobbade.

Åsa vill ut ikväll, och just nu, känner jag mig så trött att jag inte orkar röra mig, men jag har tänkt mig ut en sväng, bara för att se lite folk, även om jag sett en del idag, på jobbet alltså.
Men jag har lust att testa en Corona-öl ute, även om jag har en i kylskåpet, men det beror ändå litegrann på hur dyr den är, för den går på 15 kronor på bolaget och det är bara en 33 cl.
Jag får se hur jag gör.

Nu ska jag sätta mig i soffan och jäsa en stund, innan jag gör mig klar för avfärd mot stan.
Måste kolla hur bussarna går också.

Puss och kram

"Är jag omöjlig att älska?" i Aftonbladet

[1317]
Jag köpte Aftonbladet i söndags, och det tillhör inte vanligheterna, första gången i år, har jag då för mig... Det är så långt mellan gångerna så jag kommer inte ihåg när jag köpte en kvällstidning sist.

På en sida så var det en rubrik Fråga Eva, där var det en som frågade om hon var omöjlig att älska?

Det står så här:
Jag är en 26-årig tjej som varit singel i ca två år. Jag har under den tiden dejtat aktivit men det har aldrig klickat med någon. Många killar har också betett sig svinigt, vilket knappast har stärkt mitt självförtroende. I början av sommaren träffade jag en underbar kille. Det kändes så rätt med honom. Vi träffades intensivt och jag var säker på att han var mannen i mitt liv. Men efter några veckor gjorde han slut. Han sa att det hade gått för fort, han kände inte "de rätta känslorna" och att han inte trodde att han kunde älska mig. Det tog hårt. Varför är jag så omöjlig att älska? Såvitt jag vet är det inga större fel på mig.
Hur ska jag någonsin kunna hitta någon som är lika bra som han?

Evas svar:
Jag har just skrivit en bok "Varför väljer jag alltid fel partner?" om detta fenomen. Forskning visar att vårt sätt att närma oss en partner har att göra med de modeller för tryggehet som vi fick som små. Du har antagligen mött en kille som är lik dig och som verkar vilja satsa allt med en gång men som sen svalnar och försvinner.
Detta beteende är ganska vanligt och får lätt motparten att tvivla på sig själv och egna värdet. Men det ska du inte göra! Vad du däremot ska göra är:
  • Tillskriv inte dig själv "problemet". Det finns andra förklaringar till att killen försvann!
  • Försök hålla foten på bromsen nästa gång du inleder en relation. Ge inte allt av dig själv, ta reda på mer om din partner istället.
  • Försök att undvika att tänka långt in i framtiden då du nyss mött någon, ta en vecka i sänder.
  • Våga tal om vilka behov du har på ett tidigt stadium. Till exempel "jag är en tjej som längtar efter en fast relation men som vill ta det lugnt och fördjupa mina känslor för dig".

Nu funderar du kanske jaha, och vad är det med det här då?
Jo, därför jag känner en som har ett liknande problem, personen i fråga är dessutom äldre än den tjej som jag läste i Aftonbladet.
Men den person jag känner har aldrig haft en partner, inte varit på dejt. Vad är det för fel på denne person?? Är det någon som kan svara på det tro? Nä, jag tror inte det.

Jag tror det är så mycket i dagens samhälle att de flesta trivs som singel, men för att få sex så blir det en kk, bara för att inte blanda in känslorna.

Har du någon annan idé? Skriv en rad!

Håller annars på att tvätta, är ledig idag. Har en paj i ugnen just nu, gjorde den när mamma fyllde år också, då var den rätt god, var tvungen att ta en bit innan den tog slut.

Väntar på att hyresvärden ska komma förbi, men det lär väl inte hända idag, även om han sa det. Det är nämligen så att jag har fått en spricka i mitt fönster, hur den kommit dit har jag ingen aning om, helt plötsligt var den bara där och medan jag var hemma i Laxbacken har den dessutom blivit större! Konstigt!

Får väl se om han kommer eller inte.

Ska också senare idag fara med pengar till han som hjälpt mig med att laga bilen. Jag vill ju ha mer pengar, inte bli av med dem!
Nåja, nu blir det ju slut att köra så mycket bil, eftersom jag snart har jobbat klart i Robertsfors. Då blir det att sätta in pengar på Shell och OKQ8 för framtiden.

Kanske bäst att gå ut och hänga upp tvätten som är klar, innan klockan ringer för att ta ut pajen...

Dags att avsluta här i alla fall!

Puss och kram

Ja, tack! :)

http://www.aftonbladet.se/vss/bil/story/0,2789,868311,00.html

Det skulle inte vara så dumt, skulle man sälja den så går man ju med ordentlig vinst. :)

Lite konstigt...

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,874265,00.html

Borde det inte vara tvärtom??

Regnet öser ner idag

[2019]
Jag tvättade imorse, hängde ut och skulle torka, det regnade ju inte, men precis när jag hängde upp det sista så började det droppa, men jag trodde att det går väl över, det har inte slutat regna än, och det här var i förmiddags...
Jag hängde upp lakan som jag skulle ha i sängen ikväll, så jag var tvungen att ta in dem och centrifugera dem igen, de var dyngsura (blöta), hängde de ute igen, men under tak den här gången, men jag är tvungen att torktumla dem, annars hinner de inte torka innan jag ska gå i säng.

Var på stan idag och kollade om en mp3-spelare/musikmobil, vet inte vad jag vill, en ny mobil med mp3-spelare och radio, eller bara en mp3-spelare? Det blir ingenting just nu i alla fall, får fundera vidare.
Det finns inte så mycket pengar att göra såna inköp med just nu.

Jobbar imorgon, hade tänkt sova hemma imorgon, kanske, slutar 1815 och börjar 0930 på fredag, varför ska jag jobba på lördag? Känner inte alls för det, men jag offrar mig väl... Det står ju på schemat...
Det är en vecka kvar att jobba.
Hmm, undrar om jag inte riktigt trivs med jobbet, eftersom jag inte vill jobba längre, eller? Jag vill jobba inom service, men tyvärr så är det för det mesta bara deltidsjobb i den branschen, och då tjänar man inte så bra, och då kan man inte köpa så mycket, typ musikmobil/mp3-spelare...
Ah, det löser sig, sa han som sket i vasken. =)

Får se om jag ska se Tyskland-Sverige på trean eller inte, blir väl lite zappande, som vanligt.

Puss och kram

Väntan kan löna sig!

[1816]
Fortsättning följer... angående den där killen jag messade med, han, som så många andra, trivs med singellivet, så det blev ingenting där heller, även om jag inte kanske var så jätte-intresserad, men det hade varit spännande att se vad som hade kunnat hända.

Jag har varje gång jag varit på stan kollat in Forex köp-kurs på GBP, idag var den kursen bra! Den låg på samma kurs som när jag köpte den, så jag förlorade ingenting på när jag sålde tillbaka den, fick tillbaka 503 kronor, men måste kolla om jag blev lurad eller inte...

Fick tillbaka halva priset på kjolen! Yes!

Hittade några julklappar till mamma på Lagerhaus, så nu är det enda som fattas till henne är en tomte, men den får jag vänta med ett tag.

Hade tänkt hälsa på pappa idag, men jag slutade bort det, ville få lite annat gjort i stället, men imorgon efter jobbet ska jag hälsa på honom, även om jag nog helst inte vill, men en stund kan jag ju vara där.

Jag fick ju rätt, kunde ju inte somna igår, la mig med huvudet på fotändan, men det hjälpte inte, men när jag där vid 02-tiden (tror jag) la mig i soffan, så somnade jag tillslut. Hoppas att jag somnar bättre i kväll.

Får börja på en ny bok också, läste ut Den ryska vännen av Kajsa Ingemarsson igår kväll.

Nu är det dags att börja med maten, kycklinggryta.

Puss och kram

Ice age 2

[2204]
Nu är det snart dags att gå i säng, men några rader hinner jag väl med här innan jag knyter mig för kvällen.

Sov/låg alldeles för länge idag, 1145 någon gång steg jag upp, så länge hade jag ju inte tänkt, så jag kommer väl att ligga och vrida i sängen ikväll innan jag ska sova.

Såg lite på friidrotts-EM innan jag åkte i väg för att fixa med min trasiga kjol som jag köpte i mitten på juni, den fanns inte på Lindex, Strömpilen, ska ringa på stan imorgon, annars kanske de kan höra på någon butik i övriga Sverige, för jag vill gärna ha en hel kjol, även om jag skulle få tillbaka pengar på den om det inte gick att få tag i en hel, får se vad som händer imorgon.
For ner på stan efter besöket på Strömpilen, skulle kolla om ett par skor, köpte ett par i måndags, men när jag använde dem i onsdags, så kändes de alldeles för stora, så jag tänkte att en storlek mindre kanske skulle passa, men de var för korta, men expediten gav mig ett tips att lägga in en typ av extra sula, i gelé, hon visade ett par som de hade på Wedins, men jag har ju ett par som visas som reklam på TV, från Scholl, party-feet, heter de, tror jag, i alla fall, det funkar rätt bra. :)

Det gick ju så fort, så det var ju en timme kvar innan bion skulle börja, hade bestämt mig att se Ice age 2, den började klockan 16, men jag gick och köpte biljett, satte mig sen och läste filmtidningen, men så ringde Lisa, vi satt och pratade en halvtimme, då var jag tvungen att gå in till salongen.

Var ju tvungen att berätta om mitt messande igår kväll med en kille, får se vad som händer där... :) Men det är väl som vanligt, inget annat än sex de är intresserade av, men fortsättning följer, kanske...

Efter bion så for jag tillbaka till Strömpilen, handlade på ICA Maxi. Blev inte så där jättemycket, men jag har tänkt när jag är ledig på onsdag göra en paj, eller min kycklinggryta, jag har köpt ingredienser till båda delarna.

Nu är friidrotts-EM slut, och det gick ju rätt så bra,
3 guld (Carolina Klüft, Susanna Kallur, Christian Olsson)
1 silver (Johan Wissman)
2 brons (Stefan Holm, Kajsa Bergqvist)

Nu är det avslutning för min del här, ska jobba imorgon, och jag lär ju som jag skrivit tidigare, ligga och vrida och vända mig innan jag somnar.

Må gott!

Puss och kram

Var är jag??

[1954], samma år som min äldsta syster är född! *intresseklubben antecknar* :)
Eftersom jag sover i Laxbacken ibland och i Umeå ibland, så vet jag ibland inte var jag är, om jag jag är i stan eller på landet.
Men får jag tänka en sekund, så kommer jag på var jag är, det är ju skönt. :)

Har jobbat idag, och borde väl ha sovit i Laxbacken i natt, men jag kände för att vara ensam, bara vara för mig själv, inte göra något särskilt, därför körde jag tillbaka till stan.

Imorgon börjar jag 09, det var ju inte planerat, jag skulle ju börja 0930, nåja, vi ska ha vinprovning imorgon, spännande, jag fick välja vinerna, undrar vad de smakar, får se imorgon.

EM i friidrott pågår för fullt, ett guld och ett brons, men vi har ju Johan Wissman kvar, och systrarna Kallur, inte att förglömma Christian Olsson heller, så vi kan få några medaljer till.

Må gott!

Puss och kram

Leva i celibat eller ringa polisen för sex?

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,867578,00.html
Vill du göra som Paris Hilton, eller...

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,867299,00.html

...som den tyska kvinnan som ringde polisen?

See ya!

Baksmälla?

[2130]
Hittade det här på aftonbladet.se

http://www.aftonbladet.se/vss/halsa/story/0,2789,845674,00.html


Värt att prova nästa gång??

Puss och kram

Ingen vinst!

[2018]
Jag gjorde misstaget att trycka ctrl+z... Allt jag hade skrivit ångrade jag, trodde ju att jag kunde ångra tillbaka det, men icke det.

Vad hade jag skrivit då?
Jag har varit hemma i stan i ungefär 3 timmar, skönt att komma hem, även om det skulle vara skönt att vara kvar i Laxbacken också, men av vissa orsaker så har jag svårt att vara där...

Idag var jag upp till Robertsfors för att kolla in mina ankor i ankracet, men det gick inte bra, det avgjordes genom lottning, och det var varken 75 eller 399, litade på Magnus där, han trodde på det numret, men icke det, ingen vinst blev det.
Får hoppas på tur på något annat, tur i kärlek?? Men jag tror inte det... Tror inte det är meningen för mig i den avdelningen.

Fick en liten fantasi/tanke om vad som kunde ha hänt under ankracet idag, om de rätta människorna hade varit där, nu kommer ju inte det att hända överhuvudtaget, men fantisera kan man ju göra.

Imorgon blir det en ny arbetsvecka, även om jag just imorgon inte börjar förrän 1230, men det är bara för att jag ska klippa mig klockan 09. På tisdag jobbar jag bara till 1240, ledig onsdag och på torsdag börjar jag inte förrän 1220, men så kommer fredag och lördag. Undrar om jag ska jobba alla dagar i augusti, tror nästan det, är ju bara två lördagar kvar, förutom den som kommer på lördag (12/8).
Nåja, det finns ju en som kanske kan jobba i stället för mig om jag vill vara ledig någon lördag.

Hade tänkt se In good company ikväll, men det får bli en annan kväll, tisdag kanske, eller onsdag, någon av kvällarna har jag tänkt se Ice age 2.

Nä, nu är det mycket svammel från min del, hoppas mitt liv vänder snart...

Puss och kram

4-års kalas

[2229]
För någon halvtimme sen, kom jag hem från ett fyra årskalas, Levina fyllde år igår, men det blev kalas idag.

Annars jobbar jag bara, ska jobba imorgon också, nu börjar det kännas drygt att pendla, även om det är ganska roligt att jobba, men hmm, jag vet inte ändå, börjar jag redan bli less??

Hade för mig att det var något mer jag skulle skriva, men tydligen inte så viktigt.

Åker till Robertsfors och jobbar imorgon, sen blir det väl att se om någon av mina ankor vinner på söndag, efter det kanske jag åker tillbaka till stan, men på söndag kväll blir det så, för på måndagmorgon ska jag klippa mig, sen i väg och jobba, efter jobbet ska vi äta försenad födelsedags-middag på Pärlan i Robertsfors, men innan dess måste jag till Laxbacken och duscha, synd att det inte finns någon dusch på jobbet, eller att jag kunde låna en i Robertsfors... *hehe*

Nä, nu är det dags att börja tänka på att gå i säng.

Puss och kram

PS. Dåligt med kommentarer igen! :)

Det hjälpte! :)

[2302]
Rubriken: Det hjälpte med att skriva att det inte var några som kommenterade, för på min förra blogg, så var det fyra stycken som kommenterat! KUL!!

Idag har jag jobbat, hade tänkt sluta 15, men sa att jag kunde vara kvar till 16, så det blev så, imorgon ska jag sluta 1340, ska bli skönt!
Ska om hos pappa då, får se hur länge jag blir där.
Sover i Laxbacken imorgon, Marina ska sova hos mig i Umeå.

Körde tillbaka till Umeå när jag slutade idag, fast jag gick om mamma på posten först, och köpte några lotter på ICA Diamanten.
Oj, vad jag har städat, men det är ändå mycket kvar, om jag skulle städat ordentligt, men jag har städat golven och toaletten, till och med torkat golven, men jag borde vara duktigare på det framöver, det är ju inte såå jobbigt faktiskt.
Efter det var klart var det till att hoppa i duschen, Emma och jag skulle ut och "röja", vi åt på Taket, det blev lite små-huttrigt på slutet. Strax efter 21 så for vi på Starz och tog efterrätten, 22 stängde dem och vi for hem, och nu sitter jag här, fast jag borde packa ihop lite saker inför morgondagen och lite på fredag, ska ju sova i Laxbacken en natt.

På fredag ska vi gratta Levina på 4-årsdagen, hmm, får fara till Ånäset och se om de har en målarbok till henne där, eller om jag hittar på något annat.

Kommer att sova i stan från fredag till lördag, ska ju jobba på lördag, på söndag måste jag ju kolla om någon av mina ankor vinner! *håller tummarna*

Hög tid att sova, håll ut till nästa gång!

Puss och kram

No comment

[1735]
Oj, vad klockan är mycket  helt plötsligt!
Men 1 timme och 20 minuter låg jag på en brits på Nefertiti, fick helkroppsmassage och sen en ansiktsbehandling, skönt var det, höll på somna.

Ska jag i väg och handla, eller inte? Egentligen behöver jag ingenting, sen ska jag ju vara borta, det är kanske lika bra att mamma får kupongerna jag har, eller?? Nä, men jag kan handla senare, ska göra en paj som jag gjorde till mammas 70-års kalas, då kan det ju vara bra att ha lite billigare.

Jag fick bara ett grattis-kort idag, även om jag fått en del sms, kortet var av mamma, två lotter var det däri, jag vann 25 kronor på en.

Sitter och lyssnar på Lars Winnerbäck, han är bra han, enda nackdelen med den 20 juli var att det blev så kallt, ingen hade jag som värmde mig heller, men enligt mitt horoskop ska det ju bli ändring av det senare i sommar, som om jag tror på det... Vi får väl se!

Jag har väl några intressanta kandidater, men de är inte speciellt intresserade av mig, as usual...

Hade tänkt att Emma och jag skulle hitta på något ikväll, hon var fiskänka, men hon skulle bort, men jag hittar väl på något, soffan är alltid skön! =)

Nackdelen med behandlingen är ju det jag blivit insmörjd med, känner mig lite fettig, som om det ligger en tjock hinna på huden.

Rubriken: de är snålt med kommentarer på min blogg, Du som läser kan väl bara skriva namn och ett hej så jag vet att det är någon som läser. :)

Tack för det!

Nu ska jag fixa lite mat, tror att det blir bilen till McDonald´s...

Puss och kram

Ett år äldre

[1125]
Nu så är jag då 31 år och 8,5 timme... =)

Det känns inget särskilt att fylla år, men ändå så blir man äldre på något sätt, är inte det konstigt? Men tiden går ju, så är det väl bara.

Jag drömde ju om Tobias härom natten, hans pappa var in på jobbet igår, frågade hur det var med honom, med Tobias alltså, han bodde i Stockholm, och var gift, senare i år skulle hans första barn komma. Det är längesen jag såg honom.

Nu ska jag skynda mig i duschen och sen ner på stan, klockan 15 ska jag vara på Nefertiti, ska bli skönt att bli ompysslad.

Undrar om jag inte är omtyckt av vissa människor...?? Säger jag fel saker?? Äh, jag vet inte, en känsla jag får bara.

På söndag är det ankrace i Robertsfors, jag har två ankor, så jag hoppas på att vinna! Bara att hålla tummarna!

Puss och kram