Irriterande

[1535] Fredag
Bytte operatör på min mobil för ett bra tag sen, hade några sms i utkorgen, som jag skulle vilja ha, fick tipset då att Telia hade en sim-kortsläsare så de kunde hjälpa mig, åkte ner på stan, så de fixade det.

Satte in mitt Halebop-kort, kollade om jag fått messen jag ville ha, nä, och numren jag hade i telefonboken hade blivit överskrivna, som tur var så är det ju inte så mycket nummer som blivit nya, annars hade jag blivit ledsen, så nu vet jag det, spara ALLA nummer, skriv upp dem någonstans, så de inte försvinner.

Hur känns det idag?
Tja, det är lite sämre än vad det var igår, så är det en varannan dag, så bör det vara bättre imorgon, får väl se, det är hostan som är värst, den är jobbig, får ibland hostattacker så det känns som om innandömet kommer ut.

Nä, tror inte det var något mer.

Puss och kram

Svensktoppen

[1533]
Fick brev från Svensktoppen idag, de ville att jag skulle vara med i juryn i fyra veckor, och det skulle jag kunna göra, brukar ju lyssna på det på söndagförmiddagarna.

Igår var en av de värsta dagarna, jag kände mig sååå risig!
Orkade inte göra något alls, nästan så jag inte orkade åka och köpa mat, för laga det fanns inte på världskartan.
Det blev McDonald´s, inte såå nyttigt, men gott, men jag har tänkt göra lax idag till middag.

Undrar om jag orkar åka på personalfesten på lördag, skulle ju vara roligt, men är jag så här, även om jag är bättre idag än vad jag var igår, men jag får se hur jag känner mig.

Puss och kram

Ta hand om mig!

[2135] lördag
Jobbat idag, det gick bra, men jösses så mycket folk det var sista halvtimmen, varför kommer folk när det är näst intill stängning, och inte tidigare?
Inget man någonsin får veta!

Känner mig inte så pigg ikväll, ont i halsen, hostar lite, ont i kroppen, lite grann i alla fall. Sov på soffan en halvtimme ungefär ikväll, borde väl kanske inte ha gjort det, men jag tror att jag kommer att somna gott ändå när jag går i säng.

Försökte lösa Melodikrysset imorse, gick ganska bra, men några ord fattas ändå. Ibland skickar jag in, inte för att jag vill vinna, men det är roligt ändå. :)

Har skickat in för att vinna Ladies Night med Michael Nykvist, Peter Magnusson och Martin Stenmarck som ska vara i stan den 29 september. Håller alla tummar jag kan för att jag vinner! Frågan är bara vem jag ska ta med mig...
Anmäler sig någon frivilligt?

Ska nog kanske se slutet på Sweet home Alabama, som jag redan har sett, men den är rätt okej, lagom film att se så här på lördagskvällen, när det inte finns så mycket annat att se på TV.

Avslutar nu, hoppas du får en trevlig lördag, eller vilken dag du nu läser! :)

Puss och kram

Vad hände inatt??

[2043] fredag
Jag har jobbat idag, och det har gått bra, har kanske inte plockat fram så mycket, men har tagit bort tomma flak på ölavdelningen.
Suttit i kassan, och den stämde! *jihooo*

Ja, vad i fridens tider hände inatt?
Hade jag hemligt besök, som hade givit sig av innan jag vaknade till?
Vad som hade hänt, vissa klädesplagg hade åkt av...

Sov lite oroligt inatt, men tog mig ändå upp imorse, men oj, det har varit kallt i natt, på vissa ställen har det nog varit frost, varit runt nollan ska jag gissa.

Imorgon börjar jag 11, hinner ju inte höra Melodikrysset, men det är jag ju van vid... Efter alla mina lördagar i sommar.
Jobbar till 1530, efter det kanske det blir fika på NK med en kompis från Posten-tiden.

Jag tror det blir en tidig kväll ikväll, känner mig lite pömsig nu.

Ha en mysig fredag och helg!

Puss och kram

Upp, ner, hit och dit

[1348], torsdag
Igår blev det upp, ner, hit och dit med känslorna, vad händer?
Jag vet nästan inte, får väl se vad som händer, det är det enda jag kan göra, det står liksom inte i mina händer vad som ska ske, det står i hans händer, bollen är hos honom.

Har varit på stan idag, var tvungen att köpa lite piller, c-vitamin, slemlösande och värktabletter.

Fick precis samtal, ska jobba imorgon och på lördag, på Strömpilen, börjar 09 imorgon, jobbigt att stiga upp så tidigt... *s* Men det brukar ju lösa sig.

Vet inte vad jag mer ska skriva om, jo, det var ju det...

För typ ett år sen så var det ju en som frågade om en date, den har fortfarande inte blivit av... He´s not that in to me... För hade han varit det minsta intresserad så hade han inte kommit med alla möjliga ursäkter, utan tagit tag i saken . Så är det ju bara, är han intresserad, så kommer det inte en massa ursäkter och bortförklaringar, utan då sker det, även om han har mycket att göra, eller vad det nu är.
Mycket snack och liten verkstad...

Nä, nu var det inget mer.

Puss och kram

Mycket snack, ingen verkstad

[1124]
Nu undrar du kanske var jag får den där rubriken ifrån?
Ja, det är många som snackar, men inget händer, det kan vara det ena och det andra, men jag har liksom slutat bry mig, varför slösa energi på sånt?
Det är ju bara ett bevis på hur knäpp, eller vad jag ska säga, personen i fråga är, som inte riktigt kan hålla vad han/hon säger.

Jag vaknade redan 0715 i  morse, jag var upp på toaletten, satt igång en tvättmaskin, så den var klar när jag steg upp vid 0930.
Hade fått ett sms vid 0830, hörde det, men jag iddes inte stiga upp och kolla vem det var ifrån, det var från en som ville komma om hos mig, men när jag svarade på messet så var det försent, var då inte så sugen på att få besök så "tidigt" på morgonen heller.

Blir eventuellt utgång på lördag, men vet inte säkert än.

Solen skiner idag också, ska kanske ta en promenad idag... Hade tänkt ta en igår kväll, men det blev inte så.

Ska kanske göra mig lite lunch.

Puss och kram

Vad hände??

[1103]
Ja, vad hände igår? Mycket, men inget jag berättar här, lite för personligt, men det var spännande och frågar du KANSKE jag svarar...

Jag var till Laxbacken igår, det var utförsäljning på Andra varvet och kajvandring, det var intressant, vilken kommers det har varit i Sikeå Hamn när den var i sin blomstring! Men det är inget jag kommer ihåg, är för ung för det.

Fick mammas mat till middag, alltid lika gott!

När jag kom hem till stan igen så såg jag One tree hill, men hur slutade det?? Vad händer, kan inte vänta till på söndag, jag vill veta NU, vad som hände med Keith, överlever han??
Och HUR dum i huvudet är inte Dan?? Bara en fråga...

Idag är det 5 år sen tragedin i New york hände, även om den i skrivandets stund för fem år sen inte hade hänt, den hände ju vid 09-tiden lokal tid och vid 15-tiden svensk tid.

Det blev ju ingen utgång i helgen, jag förstod det i och för sig, men jag kunde ju ha blivit överraskad...
Får se om det blir utgång på lördag i stället.

Nä, ska göra lite annat nu!

Puss och kram

Det blev hemmakväll...

[1536]
Jaha, så då blev det som jag förstod, ingen ville mer än jag. Så det blev hemmakväll för mig också, jag som var sugen på att gå ut, men gå ut ensam går fetbort!

Var ner på stan idag, så mycket folk! *rynkar på näsan* Tur jag visste vad jag skulle göra, så jag behövde inte stå och trängas så mycket.
Tog en glass på torget, och åt den vid solväggen vid Dressman, jösses så varmt det blev! Men åååhhh, så varmt och skönt!

Igår jobbade jag ju på Strömpilens systembolag, det gick bra, tyckte det var roligare där än på Ersboda. Allt gick bra, och kassan stämde när jag efter dagens slut räknade den. *puh*

Jaha, vad blir det idag då, ingen aning! Funderar på att åka ner på stan och låna film, men vet inte vad jag vill se, eller det vet jag, men de kostar ju 50 kronor per film, så jag har nog någon egen inspelad jag kan se, eller så blir det att sitta och bläddra på tvn.

Skulle ju ha diskat också...
Lite ont i halsen har jag också...
Trött blev jag också...

Men nu ska jag sluta skriva här, har tänkt mig till Sikeå hamn imorgon, får se om det blir så.

Puss och kram

Snabbutryckning

[1007]
Klockan var 09, jag vaknade av att en hundrackare står och skäller på dagiset utanför mitt fönster, och det är andra morgonen i rad, det är bra att jag vaknar, men det är ju inte roligt att bli väckt av hundskall.

Låg en stund, och klockan 0915 ringde mobilen, okänt nummer, det var bolaget på Strömpilen, jag skulle få jobba idag, börja 1150 och sluta 2030, men jag kunde inte jobba så länge, men till 19 skulle gå bra. Så jag ska börja göra mig klar och bege mig, känns lite nervöst att åka dit och jobba, har ju bara jobbat en dag på en självbetjäningsbutik, men det kommer väl att gå bra, hoppas jag.

Ringde ju på bolget på Vasaplan igår, men hon ringde aldrig upp, och nu är det ingen som svarar... Mycket folk?? Jag vet inte.

Imorgon är det lördag, och jag vet inte om det blir utgång eller inte, jag ska då göra lite ärenden imorgon, måste det eftersom jag ska jobba idag. Har tänkt fara tidigare, måste om på stan på Arbetsförmedlingen och hämta arbetsgivarintygs-blanketter och har också tänkt gå på Lindex och kolla om BH:ar.

Dags att göra mig klar.

Puss och kram

Horoskop för september

[1200]
September har blivit några dagar, men läsa ett horoskop för månaden kan man ju alltid göra! :)

http://www.aftonbladet.se/vss/karleksex/story/0,2789,881664,00.html


Jag är enligt mitt födelsedatum ett lejon, men jag tycker att kräftan kan passa lika bra, om inte bättre ibland.
Men hur mycket man ska tro på det här med horoskop det vet jag inte, ta det med en nypa salt skulle jag tro är det bästa!

Kräftan
Hösten börjar med trassel, men det är inte ditt kärleksliv som drabbas. Istället är det andra relationer som utvecklas och i en del fall krånglar till sig. Du kan mista en vän men också finna ny vänskap. Kärleken däremot frodas, och du kan räkna med en flirtig och givande månad För dig som söker något nytt är det kanske extra bra läge just nu, och bland annat beror detta på att du signalerar självsäkerhet och öppenhet. För dig som har en fast partner är nyckelorden lek, ömhet, skratt.
Bästa chansen: Jungfru, Fisk
Bästa stället: På fest
Bästa datumen: 15-16/9
 

Lejonet
September börjar med en glödhet vecka, en riktig kärleksvecka med tusen möjligheter. Inte minst till ångande erotik. Utnyttja tillfället att ge hösten en härlig start, för resten av månaden kommer du att vara väldigt upptagen med andra saker. Kärleken hamnar i skymundan när fokus hamnar på nöjen, vänner och oväntade utvecklingsmöjligheter, kanske någon utbildning som du vill satsa på eller en spännande resa Det är saker du gör tillsammans med dina vänner som ger dig allra mest.
Bästa chansen: Oxe, Jungfru, Våg, Stenbock, Vattuman
Bästa stället: Överallt
Bästa datumen: 4-5/9

Vilken typ av partner är du?

[1154]

http://www.aftonbladet.se/vss/karleksex/story/0,2789,882951,00.html

Ja, vilken typ av partner är du?
Perfektionisten? http://www.aftonbladet.se/vss/karleksex/story/0,2789,882970,00.html
Sexroboten? http://www.aftonbladet.se/vss/karleksex/story/0,2789,882963,00.html
Dörrmattan? http://www.aftonbladet.se/vss/karleksex/story/0,2789,882962,00.html
Schysta kompisen? http://www.aftonbladet.se/vss/karleksex/story/0,2789,882955,00.html
Ständiga tvåan? http://www.aftonbladet.se/vss/karleksex/story/0,2789,882954,00.html
Se mig-knarkaren? http://www.aftonbladet.se/vss/karleksex/story/0,2789,882953,00.html
Igeln? http://www.aftonbladet.se/vss/karleksex/story/0,2789,882952,00.html

Lördag

[1130]
0915 imorse ringde telefonen, det var från Robertsfors, Per undrade om jag kunde jobba på lördag, men tyvärr, har tänkt springa på stan och göra lite grejs, en lördag hade jag fått vara ledig innan jag skulle ha fått jobba igen...

Har ringt runt på tre olika systembolag, det i Vännäs hade jag fått jobba på på lördag, men det kan jag ju inte.
Ska maila till Ersboda och Strömpilen, bolaget på Vasaplan (Wasagallerian) fick jag inte tag på henne jag skulle prata med, hon skulle ringa upp, får se när det blir.

Är ju sugen på att gå ut på lördag, men det verkar som om det inte blir, får ingen med mig, har frågat två, men svaret har blivit ska ta det lugnt, men man vet ju aldrig... Det brukar för det mesta vara så när jag vill ut, ingen annan vill, tråkigt!

På söndag är det utförsäljning på Andra varvet i Sikeå hamn, funderar på att fara dit, behöver inget, men titta kan jag göra! :)
Då kan mamma få bandet med Glamour som jag spelat in.

Igår var det strålande sol och 20 grader, idag är det mulet och 13 grader... Stor skillnad på vädret!

Ska maila lite telefonnummer till systemet. =)

Puss och kram

Jäkla fötter, skor, sockar...

[1958]
Jag har nyss kommit in från en promenad, som blev kortare än vad jag tänkt, jag fick skavsår efter bara en liten stund.
Vet inte vad det beror på, mina fötter/hälarna, skorna, sockarna, eller är det en blandning av allt?
Men den lilla promenad som blev var otroligt skön! Kan ju inte gå ut imorgon, har ju inga skor jag kan ta och gå i...
Kan ju kanske ta en cykeltur... Det blir det kanske, jag får se vad jag hittar på. Men fick precis nu, ett sug på att gå på bio, har ju tänkt se Pirat-filmen, kanske imorgon...

Nu börjar Gilmore girls,  hann inte diska innan dess, men sen kanske...

Har tänkt börja mitt nya liv... Undrar hur det går.

Puss och kram

Ont i rumpan

[1950]
Det var utgång i helgen, hade roligt!
Är lite sugen, just nu, på att gå ut på lördag igen, men vi får väl se hur det blir med det.

I lördags cyklade jag på systemet och köpte en flaska vin, inte vanligt för att vara mig, men så var det, drack det till middagen först, tog även med det till förfesten, och drack upp nästan hela där. Tog kort på min middag, men kortet är kvar i digitalkameran än...
Hade tänkt ta bussen till förfesten, men läste fel i busstidtabellen, det var ju faktiskt lördag och inte fredag, så "missade" bussen, eller missar man bussen när den inte ens går?
Hur som helst, jag var tvungen att cykla till förfesten, och hämtade cykeln där igår, men jag hade ont i rumpan, har ju inte cyklat speciellt mycket i sommar, har ju mest bara jobbat.
Så sittknölarna är lite ömma...

Ska kanske ta och diska lite... Har inget annat roligt för mig.

Puss och kram

Förändras fort...

[2317]
För någon timme sen åkte främmandet, har diskat bort och gjort klart, så det är inget att göra imorgon, bara sätta sig och äta frukost!
Middagsbjudningen var trevlig, blev tacos till middag och marängsviss till efterrätt! Mumsigt!!

Blev så myssugen, så jag tänkte jag slänger i väg ett mess, men han som för någon vecka sen trivdes som singel har typ skaffat tjej.
Så det blev inget mys där, och vi skulle inte höras mer heller, eventuellt ses ute, tänk så otroligt fort det kan förändras.
Hans nummer var ju ett av de jag raderat, men nu är det inte ens lönt att ha det kvar överhuvudtaget, men jag undrar varför han hörde av sig för 1,5 månad sen, inget jag får veta...

Nåja, spela roll, får väl hitta någon annan att mysa med! :) Någon frivillig? ;)

Nä, nu är det sängen som hägrar, ska bara borsta tänderna först.

Blir eventuellt utgång imorgon, men har inte bestämt mig än, men troligtvis blir det så.

Vi kanske ses ute! :)

Puss och kram

September

[1309]
Egentligen borde jag inte sitta här och skriva, utan det mesta klart inför kvällen, de kommer om drygt 4 timmar...

Just ja, när jag var på väg och skulle hämta Pontus och Levina i onsdags, så såg jag en motorcykel, inte så märkvärdigt, men det roliga var att hojen var gul, och det uppmärksammade även registreringsskylten, det stod nämligen GUL-xxx.

Annars då?
Nä, inget särskilt, hade drömmar om en gammal skolkompis i natt igen, även om det var längesen sist.

Solen skiner just nu, härligt höstväder! Men jag är inne, som vanligt...

Nä, nu ska jag stänga ner det här och göra det mesta klart inför kvällens drabbning.

Ha det gott!

Puss och kram