Vi kryper närmare...

[1115]
Igår var det dags för popquiz på Harrys igen, och igår så var det minsann nära, eller ganska nära i alla fall...
Vi blev tvåa på 24 poäng och de som vann hade 28, men det var ett helt nytt lag som bara kom in och tog våran plats så där, vilket sätt!
Så nästa vecka, då rackarn, då är det att dags att ta sista platsen i finalen.

Hade trott på besök igår, men det var något möte som dök upp så där i sista minuten, så det blev inget av med det. Får väl se om det passar någon annan dag.

Ikväll ska mamma sova här, så spännande är det inte med det förstås, men trevligt med lite sällskap.

Mer än så var det nog inte...

Puss och kram

Ensam, men oj, så det blev...

[2251]
Jag tänkte mig en ensam kväll med en flaska vitt...
Det resulterade i att den här tjejen blev rejält onykter... =)
Det var ju inte meningen precis, men det kan hända...

Skickade ett sms till en kille, jag kallar honom O, men han var inte intressread helt plötsligt, som han var för typ ett halvår sen... Men men, det är hans förlust, inte min!
Det komiska är att jag har sett honom på jobbet och han har sett lite generad ut, vet inte riktigt hur jag ska ha tolkat det, trodde att det berodde på att han var singel, vilket han är, men annars ointresserad... Nåja, inget jag kan göra åt saken, mer än kanske charma honom nästa gång... =)

Oj oj, så onykter jag är! Det var längesen! Men det är lite kul! =)

Hela kroppen känns avdomnad på något sätt, som min kropp brukar bete sig när jag är onykter, så det är inget ovanligt, det var bara längesen.

Får försöka stanna uppe extra länge ikväll, för att inte ha baksmälla imorgon... Får se hur det lyckas med det.

Det var längesen jag kände av en sån här "fylla", och det känns lite nice, lite syndigt, är utgångssugen, men samtidigt är det kanske bra...
Vore kanske lika bra att dricka lite vatten för att försöka nyktra till...

Oj, det är mycket svammel nu... Bäst att avsluta! =)

Puss och kram

Så nära, men ändå så långt borta...

[2339]
Har för någon halvtimme sen kommit hem efter veckans popquiz på Harrys, och den här gången var det riktigt nära till final, ett halvt poäng var det som skilde. Tänk om vi hade satt en fråga, då hade vi varit klara!

Men nästa vecka, då jäklar, då SKA vi ta oss till final, det är ju bara två omgångar kvar.

Annars då?
Det är lugnt, ska jobba imorgon igen. På Strömpilen. Får se om det är mer folk där då än vad det var igår, för då var det så himla lugnt, men det var ju måndag också.

Börjar inte förrän 12 imorgon, men jag hade tänkt stiga upp vid 08-tiden, så det blir en lugn morgon.
Undrar vem jag ska jobba med imorgon kväll... Får se om det. :)

Mot sängen! :)

Puss och kram

Doktor Lars och massage

[1851]
Drömde om doktor Lars natten till i torsdags...
Lite jobbigt att vakna när jag vet att vi tyvärr inte har någon kontakt längre.
Känns lite vemodigt att veta att det inte kommer att bli så igen, själv tycker jag att vi hade bra kontakt, men något hände efter hans operation.

Det lite lustiga, eller vad man i sammanhanget ska kalla det, så är det några stycken som sagt att det är lite konstigt att vi inte har kontakt längre, för vi hade ju så bra kontakt...
Livet har outgrundliga vägar...

Jag hoppas att han mår bra, jag tänker på honom lite nu och då, och saknar honom, synd att det blev som det blev...

Igår och idag jobbade jag, och det känns... Dels är jag inte van att jobba och sen så har jag inte världens bästa skor att gå i hela dagar.
Det känns i ben och fötter, så jag tar gärna lite massage om någon erbjuder, vill du inte just på de ställerna, så tar jag gärna där du erbjuder. :) Jag är inte en sån som tackar nej till massage. :)

Annars då, nä, det händer inte mycket i mitt liv...
Det är väl tisdagarna som jag mest ser framemot, Popquiz på Harrys... Då händer det ju i alla fall någonting.

Sen har det varit mycket funderingar och så, speciellt efter drömmen jag hade om doktor Lars härom natten...
Men det är ju inte lönt att fundera så mycket, vad hjälper det? Ingenting...

Tänk att vissa personer, och då menar jag det manliga könet, ska snacka så mycket, men det händer absolut ingenting...

Mot tv-soffan!

Puss och kram

Utmaningen

Jag har blivit tagen av Mon. Självklart är jag med på noterna!

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange dessa regler. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Mina underligheter:

1. Jag upptäcker att Mona och jag har samma fobi... Getingar. Min fobi kom till när jag under en sommar för längesen hade 20-30 döda getingar i mitt rum när jag skulle gå i säng, och på nätterna vaknade jag av surret, som jag tyckte att jag hörde, det var många gånger jag tog täcke och kudde för att gå ner och sova på soffan.
Min fobi gäller även humlor, men jag är ju inget större fan av insekterna under sommaren... Synd bara att de gillar mig otroligt mycket!

2. Något jag upptäckt att folk tycker är underligt är att jag tycker om att gå på bio själv. Varför är det konstigt? Du ska ju inte prata med någon, du ska ju se en film. Tänk att det finns människor som vägrar gå på bio själv, men om du inte får med dig någon, hur ska du då få se filmen? Om du inte hyr den när den kommer ut på video/DVD.

3. Jag är väldigt noga att sopa av bilen när det har snöat, varenda snöflinga ska helst bort, är väldigt besvärligt när det snöar ute...

4. Kan bli lite irriterad på folk som inte kan be om ursäkt om de är väldigt sena, mer än 10 minuter.

5. Klipper ut det mesta som jag tycker är intressant från tidningen. BB-bilder, vigselbilder, dödsannonser, olika faktarutor med mera.
 
6. Är noga med att fylla i mitt noteringshäfte rörande mitt personkonto som mitt VISA-kort är kopplat till.

Jag utmanar Magnus Lisa och alla andra som känner sig manade!

Lycka till!!


Popquiz på Harrys

[0922]
Så igår var det dags för Popquiz på Harrys igen, vi var två starka tjejer som var där, Emma och jag. Men jösses så bra det gick, mycket tack vare Emma.
Vi kom trea, och det tycker jag är ett bra resultat eftersom vi bara var två stycken, de som kom på de andra platserna var sex stycken i laget, så vi var bättre. :)

Klockan 13 ska jag gå på Ersboda Folkets Hus och se Happy Feet. Hade tänkt se den på Filmstaden men där har den slutat gå, så därför blir det nu.
Det blir en massa barn och jag, gissar jag, eftersom det är sportlov och vädret är inte det bästa ute, det snöar lite, blåser och är runt nollan.

Ska nog ta det lugnt innan jag ska ge mig i väg den korta biten, måste däremot ställa in videon, kan ju inte missa Hem till gården. =)

Puss och kram

Ingen post...

[1634]
Det har gått två dagar och postlådan gapar tomt, igår fick jag reklam, men det är lite tråkigt. Jag har inte så mycket som fått en räkning, bra i och för sig, men lite tråkigt med tom postlåda...

Vem vet, jag kanske får ett kärleksbrev imorgon. =)

Puss och kram

Fem år sen

[1108]
Imorse vid 0530-tiden var det fem år sen jag blev påkörd och min kära gamla röda Jetta blev okörbar.
Jag hade tur i oturen som klarade mig utan skador, bara en stukad hand. Kunde ha gått mycket värre, om bilen som körde på mig tagit förardörren i stället för däcket...

Kvällen före hade fem tjejer från UIK förolyckats i Bygdeå.

Igår städade jag toaletten och dammsög.
Dammsög gjorde jag idag igen och har också torkat golven, känner mig så duktig! :)

Ikväll är det popquiz, får se hur det går! Men vi verkar inte bli så många, 2-3 stycken, men vi som är där ska göra vårt bästa i alla fall.

Har nya bromsar på bilen nu, ganska skönt, för de lät ganska bra! Men nu tar de ordentligt igen. :)
Något som skulle ha gjorts nu är kolla alla vätskor, och kanske byta olja. Får se när det blir...

Ha det gott!

Puss och kram

Total månförmörkelse

[1107]
Såg du den totala månförmörkelsen som var på lördagkväll och natten mot söndag?
Jag såg delar av den, även när den var helt mörk, även om den hade ett rött sken. Men jag var inte uppe hela natten för att se när den gick tillbaka till sig själv igen.
Läste att den 21 februari 2008 är det dags igen.

Det har verkligen varit vår i luften i flera dagar nu.
Idag skiner solen från en klarblå himmel och det är bara någon minusgrad. Sitter man vid solväggen så är det säkerligen några plusgrader, solen värmer väldigt mycket! Härligt att vi går mot vår!

Imorgon blir det nog Harrys. Måste ju försöka gå till final igen!

Just ja, festen i helgen. Den var helt okej. Åkte hem vid 23-tiden, alldeles lagom. Hade jobbat under dagen, hade dessutom stigit upp på morgonen för att se damernas tremil, så jag var lite trött.

Imorse vaknade jag vid 06-tiden, ganska pigg... Somnade dock om och vaknade igen vid 07-tiden, somnade om igen och vaknade av att solen värmde mitt ansikte vid 09-tiden.
Får nog börja ha nere persiennen. Lite obehagligt är det ju att vakna med solen i ögonen, även om det är skönt med solens värme.

Nä, nu har jag tänkt städa, välbehövligt!

Puss och kram

Tidiga mornar

[0857]
Jag var uppe vid 0515 tiden i morse för att se damernas tremil, men somnade på soffan ganska fort, vaknade till liv strax före 07.
Såg slutet i ett töcken, var så himla trött.
Efter tremilen var det dags för Nordisk kombination, men oj, den somnade jag också ifrån, men såg även slutet på den i ett töcken.
Hade gärna sovit lite mer, men ska i väg och jobba senare idag, så jag tänkte att det är onödigt att sova mer. Bättre att få något gjort, diska till exempel, håller på att tvätta också.

Ikväll är det fest, men jag är inte så sugen. Kommer dock att fara dit och visa upp mig en stund. Åker hem med sista ordinarie bussen hem som går runt 23.

Imorgon bitti är det herrarnas femmil, den börjar som damernas, sändningen börjar 0515 och starten en kvart senare. Men jag gissar att jag kommer att sova till 07-tiden för att inte behöva vara så trött.

Ska nu diska lite, sen ska jag nog koka lite gröt och när jag intar den så ska jag läsa tidningen.

Ha en bra dag! Här lyser solen, härligt!
Vet du om att det är månförmörkelse ikväll?!  Ska försöka se den ikväll! :)

Puss och kram