Hemma i Umeå en snabbis

[2056]
Snart är det avspark i Sverige-England, vem vinner? Jag hoppas verkligen inte att Sverige inte går förlorande ur striden när det gäller så mycket!

Firade mammas 70-årsdag i söndags, mycket folk, tur med vädret, de som ville kunde ju sitta ute. Av mig fick hon en ballongflygning över Umeå.

Imorgon jobbar jag, och på torsdag, sen på fredag, midsommarafton, så åker mamma, Levina och jag till Lide, Kramfors, till min kusin som har hus där.
Vi åker hem på lördag igen, det blir bara en kortis, men det är ganska skönt. Huvudsaken att det blir lite firande i alla fall.

Men jag undrar hur jag ska hinna med allt innan imorgonbitti??!! Det löser sig hoppas jag!

Men nu är det avspark! Heja Sverige!!

Puss och kram

7-årskalas

[2202]
Dagen började med att stiga upp 07, mamma skulle komma och hämta mig så jag kunde låna bilen, min är på lagning, hon skulle komma strax efter 08, hon kom ganska precis 08.

Skjutsde mamma på stan, sen kollade jag om min bil stod kvar på Kurres, han som skulle möta mig där och hjälpa mig med bilen kom ju inte på utsatt tid, men den var borta, hoppas den inte är stulen...

Sen blev det OBS, f´låt, Coop Forum, handlade lite, om hemma, sen till Strömpilen, handlade lite till och gick om på Lindex, skulle köpa en kjol, men upptäckte en tråd, och kjolen fanns på stan, hämtade upp mamma på stan.
Hade parkerat vid brorsans jobb, skulle på ett ärende i samma hus, passade på att hälsa på Jan samtidigt, därifrån gick vi på stan, bland annat på Lindex.

Jag blev hemskjutsad, även om det var jag som körde.

Sen blev det till att göra tårta, till Pontus som fyller 7 år idag. Han fick en bok om världes djur av mig.

Morgondagen har jag tänkt ägna mig åt att göra minst en av de två matpajer jag ska göra, sen måste jag ner på stan, lämna tillbaka ett par byxor, fixa med kjolen jag köpte, de glömde ta bort någon plastgrej på den, det ser ut som något larm, men det larmade inte när jag gick ut. Hoppas bara att det går att ta bort, för det finns ingen sån där metall-grej som det brukar göra, hoppas det går bra.
Har också tänkt höra hos skomakaren om en innersula går att limma fast i ett par skor jag har fått låna av Marina.

Jag solade igår, brände mig lite, kliar lite idag, mest på bröstet, vill sola lite mer imorgon om vädret tillåter.

Nu ska jag se slutet på Brasilien-Kroatien!
På torsdag gäller det för Sverige, vinna eller försvinna mot Paraguay! Blir det tvärstopp eller inte i VM? Bara vänta och se på torsdag...

Må gott!

Puss och kram

Det är mycket nu...

[2152]
Ja, det är kanske inte så mycket, men för att vara i mitt liv så är det lite att göra.

Idag har jag varit på systemet, jag vet att jag jobbar där, men jag ville göra bort det idag, då kan det stå på kylning till på lördag när jag ska ha med det.
Ska på möhippa då.

Ska jobba imorgon och på lördag, så på lördag blir det bara om hemma i Laxbacken en sväng och sen tillbaka till Umeå och fixa och piffa innan jag ska i  väg till MN.
Får se om det blir skjuts eller om jag tar bilen själv och sen hämtar den på söndag.
På måndag ska jag lämna in den för lagning, utgift igen... *suck*

Nästa söndag fyller mamma år, 70 år blir hon, ska göra två pajer, ska göra pajen som mat-Niklas gjorde igår, hoppas den blir god!
Tar den för att jag ska slippa förgrädda skalet. :)

Hade för mig att det var något mer, jo, det var det ju! =)

Oj, vad jag har drömt sex-drömmar nu på slutet, vad beror det på?? Är det torka? Nog för att det är det, men ska jag drömma om det för det??

Nåja, nu är det inget mer spännande att skriva om!

Puss och kram