Är jag hemma eller inte?

[1206]
Jag är hemma i Umeå, men jag är ju hemma i Laxbacken också, var är hemma? Är det som låttiteln, home is where the hat is, men jag har ju ingen hatt... Jag tycker det där en klurig fråga.

Är det någon som har något klurigt svar på frågan? Kommentera gärna!

Idag har jag en del måste-göromål, så som diska och plocka bort. Har påbörjat båda delarna, och nu ska jag värma mammas kroppkaka, åt igår, och den var såå god!

Puss och kram

Återbesök i Umeå

[1811]
Åkte till Laxbacken i onsdags, kom tillbaka till Umeå i eftermiddag.

Vad har jag gjort? Köpt två pelargonior, dock inte Sikeå, jobbat, hälsat på pappa, firat mor. Annars har jag inte gjort så mycket.

Trodde att jag kanske skulle få ett sms att jag skulle göra besök, men inget kom. :P Nåja, det kanske passar någon annan gång.

Nu ska jag betala räkningarna, sen ska jag packa upp väskan från Laxbacken.

Det känns konstigt att det är måndag idag, vet inte varför.

Jobbade i fredag, jösses så mycket folk! Nåja, det lugnade ner sig på eftermiddagen. Jobbade extra i lördags och idag, det gick bra. :)

Nä, avslutning här och fortsättning på någon annan hemsida...

Puss och kram

Laxbacken

[1037]
Nu har jag bestämt mig, jag åker till Laxbacken idag, men först ska jag om på stan, prova "mina" skor på Ecco, får se om jag köper dem för att prova gå med dem hemma.
Sen ska jag till Blomstergården och kolla om de har en pelargonia som heter Sikeå, ska köpa blommor till mamma som hon ska ge bort, så slipper hon köra upp till Robertsfors.

Nä, nu har jag inte tid att sitta här och såsa, måste sätta fart så jag inte blir så sen till Laxbacken.

Puss och kram

PS. Nu kommer jag inte att vara här på ett par dagar, kommer inte tillbaka till stan förrän söndag, eller möjligtvis måndag.

Min tisdag

[2254]
Den här tisdagen gick också till ända, även om jag gärna velat ligga kvar i sängen i morse, men jag tog mig upp.
Vad har jag gjort i dag?
Dagen började med att lägga i hop tvätten sen igår, usch så mycket kläder jag har! Behöver rensa ut, men ska jag lämna det på Myrorna eller ska jag försöka på Tradera? Det blir väl troligtvis Myrorna i så fall... Men än är det inte aktuellt.
Sen blev det så att jag skulle på stan och fika med Berit, en från Robertsfors, vi gick på stan en stund också.
Hon skulle ta bussen som gick 1520, så det passade utmärkt att jag köpte mammas 70-årspresent, vad hon ska få? En ballongtur över Umeå.
Efter det så for jag och hämtade Pontus och sen Levina, Jan kom hem runt 1930, när de var klara för sängen strax efter 20, så åkte jag hem.
Hade tänkt gå och fika på Starz, men de andra var precis klara, så jag åkte hem.

Idag när Berit och jag fikade så tänkte jag ta en chai-latte, men de hade inte det, när ska jag få smaka på den??
Imorgon kanske jag ska ta en, har tänkt ner på stan och kolla kläder till bröllopet i sommar, det är inte lätt att hitta något, men skam den som ger sig!

Ha det gott!

Puss och kram

Drömde om en speciell doktor

[1205]
Nu har helgen gått och en ny vecka har börjat, det gick bra att jobba, det är ju en del att lära sig, men ju mer van jag blir detso bättre går det, hoppas jag!
Ska jobba på fredag också, så nu hoppas jag att alla kommer ihåg att gå och handla redan på onsdag... =)

Jag drömde om en doktor i natt, en som satte spår i min själ och hjärta för ett år sen ungefär.
I drömmen hade jag samma känsla som jag hade när vi hade våra nattliga samtal, jag blev hel, det går inte att beskriva känslan, den måste upplevas.
Om jag är kär? Nä, inte alls, även om jag var det i drömmen, men på riktigt finns inga såna känslor, jag saknar honom som vän, att ha honom här och samtala med, såna kloka ord det kom från honom.

Det tvättas för fullt här idag, ska ringa lite samtal också, fixa med mammas 70-års-present också. Det är ju snart dags för den, 4 veckor kvar... Tiden går fort.

Jag kan inte släppa känslan jag har i magen sen min dröm inatt, det är jobbigt att känna så, och veta att han inte vill ha kontakt med mig mera. Jag vill poängtera att jag är inte kär, som jag skrivit, han gjorde mig hel på ett sätt som jag hoppas jag får känna igen med rätt person.

Puss och kram

VM-guld VM-guld VM-guld

[2251]
Vilka Tre kronor vi har!
OS-guld och VM-guld på en och samma säsong!

Jag har tvättat ikväll, nu ska jag hänga den sista maskinen och sen göra mig klar för sängen, är trött fast jag sov till 10 i morse, hoppas jag vaknar tidigt imorgon, och att jag slipper skjutsa Marina på flyget...

Puss och kram

Aj, mina fötter och ESC

[1737]
Jag har jobbat i två dagar, och jösses så ont i fötterna jag hade, är ju inte direkt van att gå hela dagar, fötterna hinner ju aldrig svalna av heller. Men nu dröjer det till på fredag innan jag ska jobba igen, undrar hur det ska gå, vi ska bara vara två, det är lönefredag, och klämfredag. Det är bara att vänta och se!

Igår var det ju då ESC (Eurovision song contest), vilken skräll, Finland tar hem det! Men det var ju också en av de bättre låtarna, det är på tiden att det händer något i ESC-sammanhanget, även om jag inte förstår hur Litauen kom så högt upp, för som det stod i Aftonbladet igår, mentalt kalops, den låten var inte bra någonstans, tycker jag, men helt klart är det många som inte tycker som jag.

Har tänkt sätta igång en tvättmaskin, har inte hunnit landa sen jag kom hem från Stockholm, men nu kanske...

Vann en skiva i radion i fredags, de hade inte så mycket att välja på, det blev Lugna favoriter.

På tal om att vinna, storasyster vann biljetter till Lars Winnerbäck i VK, grattis till henne, jag hade också skickat in, om jag varit hemma.

Inget mer roligt att förtälja, dags att avsluta, avslutar med en fråga,
Var det rätt låt som vann ESC 2006?

Puss och kram

Imorgon smäller det!

[2028]
Om 12 timmar ungefär, beger jag mig av...
Mot mitt första arbetspass på Systembolaget i Robertsfors, det ska bli otroligt spännande!
Hur kommer det att gå?
Blir jag less på min första dag och jag har hela sommaren framför mig??
Känner jag att det här är något för mig, och söker mig vidare till Umeå, för att få närmare på jobbet?
Det är något jag får se.

Nu ska jag försöka få mig något i magen, hade tagit fram mat, men jag tar det som lunch imorgon.

Puss och kram

Hemma igen

[0940]
Sent igår eftermiddag så kom jag hem från Stockholm, efter 2,5 dag i Lide på Höga kusten.

Vilket väder jag har haft, första dagen i Stockholm (5/5) så var det strålande sol och 20 grader varmt, sommar, det vädret fortsatte hela veckan, det var torsdag och fredag som det var lite kallare ute, men inte lika kallt som det är ute nu. Huvva!

Jag gjorde inget speciellt, det jag har med mig hem är lite grejs, lite ditt och datt och ett sinat konto... Usch, vad det har gått pengar!
Så nu gäller det att spara pengarna! Men jag kanske ska köpa skor... Ett par ballerinaskor från ecco, och de är inte billiga, men får väl se vad som händer, de kanske inte passar heller.

Nä, nu ska jag skriva ett mail till min kusin som jag träffade i Stockholm, hon var hemma på besök från Sri Lanka.

Puss och kram

Mot varmare breddgrader!

[2057]
Om 24 timmar så sitter jag i en långtradare mot varmare breddgrader, var jag ska? Stockholm! :) Längre än så är det inte tal om, men det ska bli skönt ändå att få lite miljöombyte.

Kruxet är att veta vad för kläder jag ska ta med mig, det verkar ju bli sommarvärme medan jag är där, nåja, det löser sig väl på något sätt.

Valborg, den firades i Rickleå på föreningshuset, det var trevligt, vann ju dessutom på lotteriet, två första priser och det sista priset. :)
Laxbacken som by fick storslam, det gick många vinster på barnlotteriet till byn, och sen så vann ju jag också, sånt är trevligt! :)

Får se om jag skriver imorgon innan jag åker, men annars så får du klara dig utan mig i en dryg vecka! =)

Puss och kram